Bestill på nett og overrask med smykker av rav

Vi skal ikke glemme at det er mer til datamaskinen og internett enn å spille og surfe, eller å arbeide. Når du er kjent med sikkerhet og har dine tiltak på plass så kan du også trygt handle på nett.

Hva med å bruke moderne teknologi til å kjøpe noe av det mest tradisjonelle som finnes? Og, også bruke ytterligere god programvare til å gjøre det helt trygt med AVG.

Vi liker alle smykker, og de er fantastiske gaver. Så hva med å benytte netthandel for å gjøre gavepakkene perfekt med helt spesielle og naturskjønne smykker?

Urgammelt bruk i smykker

Vi snakker her om smykker i ulike former som er skapt av rav.

Rav er kort forklart fossiler av sevje som sankes opp og enten poleres ned til en glatt og vakker stein – eller beholdes røff. I dag kommer det meste av rav til smykker fra Kina, men det er noen som enda tilbyr ravsmykker i rav som er hentet fra det klassiske området for rav for oss i Norge, og Europa: Baltikum.

De vakre «smykkestenene» i nyanser av oransje og brunt har blitt brukt alene, eller med andre former for pryd til å skape vakre anheng, ringer og andre smykker helt siden oldtiden og du finner rav i smykkeform både i vikingers graver og til og med helt nede i områder som var en del av Romerriket.

Den helt særegne skjønnheten i rav har med andre ord lokket mennesker i årtusener og er fremdeles blant noe av det mer egenartede en kan smykke seg med. Lyset skinner i rav på en særskilt måte, som du rett og slett ikke kan kopiere med andre råvarer.

Handelsveiene har endret seg, men ikke smykkene

Tidligere ble ravsmykkene produsert nær raven ble sanket og så sendt videre med båt, hest eller på annet vis. Til et lokalt marked der de så ble byttet, solgt og overlevert kundene. I dag er det hele mye enklere. Du har allerede et antivirus installert og kan nyte av nettet for å handle rav. Trygt og enkelt. Du bestiller og får sendt rett hjem, og med AVG programvaren er din kommunikasjon med forhandleren trygg hele veien.

 

Handle rav helt trygt på nett

Rav er som vi forstår klassikeren som enda brukes, en tradisjonelt og fremdeles moderne smykkesten som enhver bør ha til å pynte seg med. I dag finner du de beste tilbudene på rav på internett, og da skal du være obs på de eventuelle farene.

Når du handler fra europeiske forhandlere i EU / EØS kan du i stor grad være trygg på at du ikke blir lurt. Faren er derimot at noe skal ha lurt seg inn på din PC i form av spionprogram, eller liknende. Installer AVG antivirus og kom deg i møte med, og bekjemp, faren.

Slik kan du trygt handle vakre ravsmykker på nett, uten å uroe deg for at din sensitive informasjon om bank og person havner på avveie.

Logo
Login/Register access is temporary disabled