Nyt en raskere telefon med AVG Memory Cleaner

Viste du at du enkelt kan gjøre telefonen din raskere, med mere ledig minne og med bedre batteritid? Dette er perfekt for deg som ønsker en mer ryddig telefon, men ikke orker å gå gjennom hver app, bilde og fil for å gjennomgå og slette. Dette er hvordan det fungerer.

Programmet Memory Cleaner er utviklet av AVG, og er laget til din telefon, for å gjøre den  ryddig og enklere å bruke. Dette har mange fordeler, og vil til syvende og sist optimere din telefon, slik at den kan leve lengre og du slipper å bruke penger på en ny.

Kom i gang

Programmet er enkelt å bruke, og det er til og med blitt utviklet en «quick clean» knapp som raskt rydder opp i din telefon. Du vil bli presentert for foreldede filer, skjult søppel, dårlige bilder, batteritappede apper og mer. Dette gir deg et godt overblikk over hva som egentlig finnes på telefonen, og hva du med fordel kan slette. Det er stor sannsynlighet for at du ikke har behov for alle disse appene og filene, og uten dem vil mobilen din kjøre raskere og i lengre tid. Etter du har blitt presentert for hva som bør slettes er det bare å godkjenne og jobben vil bli gjort på sekunder.

Optimer bildesamlingen din

Kamerater er for mange den funksjonen som blir brukt mest. Smarttelefoner har tatt over jobben til det digitale kameraet i hverdagen, og mange tar flere hundre bilder i uken. Dette er den perfekte måten å foreviggjøre et minne på, og det vil være krise dersom lagringsplassen på telefonen er full, og du ikke har plass til flere bilder.

Memory Cleaner vil forsikre seg om at dette ikke skjer, ved å hele tiden lete etter måten å frigi minne på. Det er også ofte litt rot i selve bildebiblioteket, for eksempel med bilder som er feiltatt, som er helt likt som et annet eller med dårlig kvalitet. Dette kan programmet også rydde opp i! Det vil gjennomgå albumene dine og komme med forslag på bilder som kan slettes, du velger derfor hvilke du ikke lenger ønsker å ha. Programmet lærer hele tiden, og jo mer du bruker det, jo lettere blir det for dem å fiske ut bildene du ikke liker.

Få bedre batteritid

Det er ingenting som er mer irriterende enn å gå tom for batteri, spesielt når du ikke er hjemme og har tilgang til en lader og stikkontakt. Når du rydder opp i telefonen din, vil også batteritiden bli bedre, og vare lengre. Dette er fordi det er færre programmer som skal kjøre på samme tid, og mindre som skal lagres og ta opp minne. Det er med andre ord det perfekte programmet for deg som ønsker en ryddig telefon, som varer lengre mellom hver ladesesjon.

Det beste med AVG Memory Cleaner er at den enkle versjonen er gratis, og du får PRO versjonen på en 30 dagers prøve periode, slik at du kan teste ut programmet før du kjøper det. Test det ut selv og merk hvor effektiv telefonen din blir!

Logo
Login/Register access is temporary disabled