Happybites

Mobilt bredbånd er noe som blir mer og mer populært, og det er det mange gode grunner til! Generelt sett har vi vennet oss til mer og mer fleksibilitet i hverdagen, og det å få muligheten til å velge mobilt bredbånd, er et skritt videre i denne retningen. Det gjøre rett og slett livet litt enklere, for det betyr at du kan ta med deg nettet uansett hvor du er – og få mye mer for pengene. Det finnes mange forskjellige leverandører å velge mellom, så i dag skal du få en anmeldelse av Mobilt bredbånd fra Happybytes, sånn at du kan finne ut av om det potensielt er det riktige valget for deg.

Mobilt bredbånd fra Happybytes har mange fordeler. Det er ingen bindingstid, ingen fast månedskostnad og full Telenor-dekning med 4G/5G. Men det aller beste er den fleksible prisen, kombinert med den fleksibiliteten det gir deg å velge et mobilt bredbånd. Strømmetjenester har nemlig unektelig blitt en stor del av hverdagen til mange, og vi kan plutselig se film og serier, høre på lydbøker og musikk eller nyte podkaster uansett om vi er på hytta, på båtferie eller bare hjemme på sofaen – og her er mobilt bredbånd fra Happybites den perfekte partneren,

Sånn fungerer Mobilt bredbånd fra Happybytes

Noe som skiller Mobilt bredbånd fra Happybytes fra andre mobile bredbånd, er at du alltid bare betaler for akkurat det du bruker. Det er nemlig ikke noen fast pris i måneden, så de månedene du ikke bruker noe særlig data, betaler du bare for det, og ikke en fast, høyere månedspris. Dette gjør det for eksempel til et helt opplagt valg hvis man ønsker seg internett på hytta, og ikke har lyst til å betale for det når man ikke er der, eller bruker data.

Dette er inkludert i abonnementet ditt når du velger Mobilt bredbånd fra Happybytes

  • Full dekning fra Telenor 4G/5G
  • Ingen bindingstid
  • Ingen fast månedskostnad
  • Fri fart
  • Datakontroll sånn at du alltid kan følge med på forbruket ditt
  • Bruk innenfor Norges grenser

Hvem passer dette abonnementet for?

Dette abonnementet er svært fleksibelt, og passer derfor de som virkelig legger vekt på dette. De som ønsker seg et abonnement som blir skreddersydd det behovet man har, der man aldri betaler for mer enn man bruker og er derfor perfekt til bruk på hytta, campingplassen, båten, eller andre steder der du bare trenger internett i deler av året.  Hvis dette er deg, er dette et abonnement som er en bra match.

Hvis du ser etter et mobilt bredbånd du kan bruke hjemme, og vet at du kommer til å bruke flere hundre GB hver måned, er nok ikke dette det helt riktige abonnementet for deg. Her vil andre behov komme i spill, og det er derfor ikke en like god match til dette tilfellet. Men hvis du ønsker seg et fleksibelt abonnement som er tilpasset hvor mye du bruker det, og ønsker å ha en løsning på hytta eller andre steder der du trenger mobilt bredbånd, er dette en virkelig god løsning.

Logo
Login/Register access is temporary disabled