Derfor skal du velge AVG

Du bør velge AVG fordi det gir deg den beste dekningen. Så enkelt kan det faktisk sies. Med AVG Ultimate får du vår absolutt beste dekning, hvor vi sørger for å beskytte deg på nettet og samtidig optimerer datamaskinen din så den fungerer best mulig. På den måten skal du aldri bekymre deg over, om du er beskyttet ordentlig, og du kan trygt surfe og handle på nettet. Med vår PC Tuneup kan du alltid være sikker på at datamaskinen din fungerer best mulig, og du slipper å tvinne tomler mens datamaskinen din bruker en evighet på å starte opp.

En sunn datamaskin

Når det kommer til internettsikkerhet føler de fleste forbrukere seg på bortebane. Det kan være vanskelig å vite hva som er nødvendig hvis du vil være sikker på å være i trygge hender ute på nettet. Antivirus-programmer og optimering av PC-en din kan kanskje virke irrelevant, men utgjør likevel en stor forskjell. Når du bruker datamaskinen din i det daglige, kan du ikke merke at antivirus og optimeringen fungerer. Det er nettopp poenget: Programmenes oppgave er nemlig å sørge for at datamaskinen din fungerer som den skal. Derfor kan du ikke merke når alt er som det skal være. Derimot finnes det stor risiko for at du kommer til å angre dersom du ikke beskytter datamaskinen din ordentlig. Da vil du merke at datamaskinen din blir langsom, og hvis du er uheldig kan andre se dine koder eller logge inn på dine profiler på nettet.

Hovedrengjøring på harddisken

Uten antivirusprogrammer eller andre former for beskyttelse når du bruker PC-en din, finnes det mange ting som kan gå galt. Dette skal ikke være en skremmekampanje, men det er viktig å understreke at det ikke kan anbefales å bruke en datamaskin uten antivirus. Manglende antivirus gjør det potensielt mulig for andre å følge med på hva du gjør på nettet, og du kan risikere at opplysningene dine blir misbrukt. Det kan bli dyrt hvis andre misbruker kortet ditt, og det er dessuten ubehagelig hvis filene dine på datamaskinen eller din aktivitet på nett er tilgjengelige for andre. Spesielt hvis du har barn er det en god idé å ha et oppdatert antivirusprogram på familiens PC, så det ikke oppstår uheldige situasjoner.

I tillegg er det selvfølgelig også irriterende, hvis datamaskinen blir langsom og tungvinn å bruke. Man kan sammenligne sikkerhetsprogrammene med en grundig omgang hovedrengjøring der hjemme. Hvis du aldri svinger støvkosten får du et usunt klima og kan risikere å bli syk og få støvallergi. Det samme gjelder for datamaskinen som også har bruk for å bli gjort ren i ny og ne – så den kan fungere ordentlig.

Beskyttelse på alle fronter

Men hva er AVG Ultimate helt presist? AVG Ultimate er vår samlede løsning for datamaskinsikkerhet og optimering. Den omfatter flere enheter så du kan surfe trygt på smarttelefonen din, nettbrettet, eller PCen. Du kan dekke alle enheter i husstanden din, så hvis du har en stor familie, hvor alle mann har deres egne apparater, gjør du en særdeles god handel med AVG Ultimate. Listen over alle funksjonene i AVG Ultimate er for lang til å remse opp her, men inkluderer blant annet antivirus programvare, beskyttelse av privat e-post, passord, bilder fra nettkameraet ditt, og beskytter deg mot andre former for datasnokangrep.

Dessuten sørger AVG Ultimate for automatisk å oppdatere programvare og holde orden på datamaskinen din, akkurat som den hyppige rengjøringen sørger for bedre batterilevetid på dine enheter. Når du lagrer bilder, blir de automatisk forbedret slik at uskarpe elementer eller dårlig belysning ikke ser så ille ut som da bildet ble tatt. Med lås på dine programmer, eller hele enheten, er du sikret mot at andre kan logge inn på dine brukere eller misbruke din informasjon på annen måte.

Antivirusdekning er uunnværlig

Det kan umiddelbart høres mye ut, og du tenker kanskje at hele pakken er for stor en munnfull til din begrensede bruk. Her er det dog viktig å huske på at det er mange flere faresoner på nettet enn du gjerne tror. Selv om du bruker de fleste av dine minutter på nettet på å lese dine venners statusoppdateringer om ferieplaner eller delinger av kattevideoer, er opplysningene dine stadig penger verd for internettets kriminelle. Spesielt hvis du av og til kjøper eller handler via nettet bør du tenke gjennom hvor godt du er beskyttet. Det sier seg selv at det aldri er behagelig hvis andre får adgang til kontoen din, eller på annen måte misbruker informasjon om deg. Derfor er det en stor fordel for deg å være grundig beskyttet når du bruker dine forskjellige enheter.

Vern om ditt privatliv når du er på nettet

Med AVG Ultimate behøver du ikke røre en finger for å være fullt ut beskyttet på nettet. Det klarer vi for deg! Med pakkens mange funksjoner er du sikret, uansett hva du foretar deg på dine elektroniske apparater. Uten å være beskyttet på nettet kan du ende opp i mange uheldige situasjoner, som kan ende med å bli dyrt, både i kroner, timer og søvnløse netter. Med den komplette antiviruspakken slipper du for stresset og kan bruke datamaskin, mobil eller nettbrett akkurat som du vil. Du slipper for at andre kan følge med på hva du gjør på nettet, og du kan trygt bruke kortet ditt uten å være redd for at andre skal få adgang til koden din eller annen personlig informasjon. For samme pris som et par måneders medlemskap i et treningssenter (som du stadig ikke riktig kan finne frem til) får du beskyttelse på nettet i et helt år på alle familiens enheter.

Bestill AVG Ultimate nå

På mange punkter minner antivirus og forsikring om hverandre; det er kun, hvis uhellet er ute, at du legger merke til at du mangler det. Dog med den forskjell at AVG Ultimate holder datamaskinen din sunn og frisk i hverdagen, så den fungerer best mulig. Du merker altså som slik ikke hva AVG Ultimate gjør. Det er dog det som er hele poenget, at du ikke legger merke til det fordi programmet automatisk oppdaterer og passer på deg og din informasjon når du er på nettet. Så bestill ”AVG Ultimate”-pakken i dag og senk skuldrene når du er på nettet.

Logo
Login/Register access is temporary disabled