Disney +

I dag finnes det mange forskjellige og gode strømmetjenester du kan velge mellom. De fleste familier har i dag et par de kan velge mellom og det seneste tilskuddet i Norge er plattformen Disney +.

Disney + gir deg innhold fra Disney, Star, Pixar, Marvel, Star Wars og National Geographics – alt på ett sted. På denne plattformen kan du rett og slett finne alt fra de gode gamle klassikerne til de nyeste superhelt filmene. Her finner du noe for hele familien, enten dere skal titte hver for dere eller sammen.

Nye og gamle klassikere

Hos Disney+ får du et enormt stort utvalg for hele familien. Plattformen er bare litt over to år gammel i Norge og den skuffer absolutt ikke. Her kan du se gode gamle klassikere som «The Devil Wears Prada» og helt nye filmer som «Encanto». Strømmetjenesten legger fortløpende ut nye filmer og serier, samtidig som du kan se gode gamle serier fra for eksempel Disney Channel. Mange misforstår nok plattformen litt og tenker at dette er en plattform som kun passer for barn, men det stemmer ikke. Du kan for eksempel se Star Wars, Grey’s Anathomy og The Walking Dead.

Likevel så er det klart at man må nevne de klassiske og fine Disney filmene når man skal snakke om denne plattformen. Her kan du finne klassikere som Løvenes Konge, Jungelboken og alle prinsessefilmene. Du kan også finne de nyinnspilte versjonene av klassikerne. Her kan du for eksempel se den nye animerte versjonen av Løvenes Konge som virkelig ser ut som ekte dyr. Du kan også se filmer som for eksempel Cruella eller Skjønnheten og Udyret som er spilt inn med virkelige mennesker. Her får du et stjernespekket skuespillerutvalg og ikke minst kan du drømme deg bort til de gamle klassikerne du så som barn.

Dette får du hos Disney+

På Disney + får du også mye annet enn bare Disney filmene. Her finner du også filmer fra Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographics og den nye kategorien Star. Star er en nyere kategorie som inneholder filmer og serier fra blant annet ABC, 20th Century Studios og Searchlight Pictures. Det betyr at du kan se spennende og morsomme serier som blant annet Desperate Houseviewa og Prison Break hos denne strømmetjenesten. Star er en kategori hos Disney + som virkelig gjør at de aller fleste finner noe de ønsker å se på. Her kan du også se eldre filmer som blant annet Die Hard og Buffy The Vampire Slayer.

Når du oppretter abonnement hos Disney+ får du også muligheten til å laste ned filmer slik at du kan se filmer og serier akkurat når du føler for det. På den måten kan både du og barna se på skjermen både på hytta, på flyet eller i bilen. Dette abonnementet er et av de billigste du kan velge om du skal skaffe abonnement hos en strømmetjeneste. Her betaler du nemlig bare 79 kroner i måneden. Om du er sikker på at du kommer til å bruke tjeneste mye kan du også velge årsprisen til 790 kroner og spare 15%.

Logo
Login/Register access is temporary disabled