Derfor skal du bruke VPN

VPN gir deg økt sikkerhet når du ferdes online, og sørger også for at du kan unngå geoblokkeringer. Med andre ord, du kan surfe på nettet uten å sette spor, og samtidig få adgang til strømmetjenester over hele verden. Nysgjerrig? Les med her.

Hva er VPN?

VPN er et virtuelt privat nettverk, som bruker krypteringer til å gi deg en mer privat bruk av nettet. Og det er selvfølgelig uten at det er kriminelt på noen måte. Faktisk er det flere og flere nordmenn som benytter seg av VPN, da det gir mer privatliv, også i den virtuelle verden. De fleste av oss ønsker å kunne ferdes fritt på nettet, uten at vi hele tiden skal bekymre oss for å bli holdt øye med, eller at våre informasjoner skal bli misbrukt.

Du skal selvfølgelig beskytte deg online ved å benytte deg av et sikkert antivirus program, men VPN kan også være med til å skape mer anonymitet og sikkerhet online. Mange bruker også VPN til å få tilgang til flere strømmetjenester. Men VPN i lommen, så kan du nemlig fjerne geoblokkeringer, og få tilgang til strømmetjenester, som egentlig var tiltenkt en bestemt lokasjon.

Få tilgang til de mest spennende strømmetjenestene

Strømmetjenester er kommet for å bli, og mange av oss bruker strømmetjenester som hovedkilde til underholdning. Mange av de store strømmetjenestene, som Netflix, HBO og Disney+ har utviklet nordiske varianter, som man har tilgang til. Men, det er likevel en del innhold du gå glipp av, når du ikke har tilgang til de amerikanske eller britiske versjonene. Noen av de beste seriene på Netflix ,har typisk premiere på amerikansk Netflix, flere måneder før de er tilgjengelig på den nordiske Netflix. Hvis du ikke har tålmodighet til å vente, så kan du heldigvis strømme amerikansk Netflix, hvis du har VPN.

Med VPN, så kan du også få tilgang til andre spennende strømmetjenester, som for eksempel Hulu. Hulu er en amerikansk strømmetjeneste, som tilbyr mer enn bare film og serier. Hvis du får tilgang til Hulu, så får du nemlig også tilgang til fjernsynsprogrammer fra over 60 forskjellige kanaler, herunder de populære amerikanske kanalene HBO Max og Showtime. Du kan altså sette deg godt til rette i sofaen, og la deg underholde av amerikanske underholdnings programmer, eller dokumentarer, som du ellers ikke ville få muligheten for å se.

VPN- genialt for nordmenn i utlandet

Mange nordmenn velger å bosette seg i et annet land enn Norge. Det kan være det er midlertidig, i forbindelse med utdannelse eller arbeid, men det kan også være at kjærligheten brakte en ut i verden. Uansett hva grunnen er, til at man er havnet i et annet land enn moderlandet, så kan man godt savne norsk fjernsyn en gang imellom. Heldigvis finnes det en løsning på dette.

Løsningen er VPN. Men VPN, så kan du få tilgang til norske fjernsynsprogrammer, som ellers ville være blokkert for brukere utenfor landets grenser. Du kan altså nyte å se favorittprogrammet på norsk, selv om du befinner deg i et helt annet land.

Logo
Login/Register access is temporary disabled