Få mer plass med AVG TuneUp for Mac

Vi kjenner alle den irriterende følelsen av å ha en Mac som er treig, eller som ikke har mere lagringsplass. Dette skjer de aller fleste en gang i tiden, og da skal man selv inn og slette bilder, programmer og filer, kun for å få det samme varselet noen dager senere. Mange bruker Mac maskinen sin både til skole, fritid og jobb, noe som kan gjøre at den fort blir fylt opp med innhold. I en tid der musikk, bildealbum og brev blir lagret digitalt, er det også et større behov for å holde en ryddig maskin, hvordan gjør man dette på mest mulig måte?

Det finnes nemlig noen hjelpeprogrammer du kan bruke, slik at du ikke trenger å slette hvert enkelt bilde eller hver lille fil. AVG har gjort det enkelt for deg som er Mac bruker, med deres TuneUp program. Dette programmet rydder maskinen din for uklare bilder, dupliserte filer og rot som har blitt lastet ned, slik at den blir rask og optimalisert.

Gjør maskinen god som ny

Det beste med en Mac er når den er helt ny, tom for rot og som blanke ark. Dette er følelsen du vil sitte igjen med etter å ha lastet ned TuneUp programmet. Da er det ikke lengre plass for dårlige filer, og alt som ikke er nødvendig blir ryddet vekk. Du vil ha mere plass til nye og viktige filer, og trenger ikke lengre å bekymre deg for om det er plass på maskinen. På denne måten er det kun det mest relevante som får en plass i minnet, og alt annet blir borte, uten at du trenger å løfte en finger.

Finn gjemte filer

Mye av det som tar opp plassen på Mac maskiner, er filer og dokumenter som har gjemt seg på steder du ikke en gang viste om. Det kan for eksempel være et gammelt dokument, deler av en nedlastningspakke, eller en fil som automatisk har lastet seg ned fra nett. de er med andre ord ikke mye til bruk, og ettersom du ikke viste at de var der, vil du nok heller ikke savne dem. Måten programmet jobber er ved å bruke et flerlagssystem som scanner innholdet i din Mac og optimerer ytelsen. I siste ende vil du få mer ut av maskinen, og det vil ikke være det samme behovet for eksterne harddisker eller dyre sky-lagringssystemer.

Et bedre bildebibliotek

Nå som mobilkameraer har blitt så gode, tar også bildene mere plass inne på Mac maskinen. Dette er fordi det er en høyere oppløsning, og det krever flere piksler for å kunne oppnå den lysstyrken og skarpheten man ønsker. Dette betyr dessverre mindre plass inne på maskinen, men dette kan også optimeres. TuneUP fra AVG vil automatisk gjennomgå bildebiblioteket ditt, g sortere ut bildene som er i u fokus eller med dårlig lys. Deretter kan du raskt og enkelt gjennomse de, og velge om de skal bli slettet.

Det er ikke plass til rot på din Mac, derfor bør du la AVG rydde opp i det!

Logo
Login/Register access is temporary disabled