Oppdater datamaskin drivers dine med AVG Driver Updater

Eier du en datamaskin, og er du fortvilet over hvorfor den med tiden løper inn i flere og flere utfordringer, samtidig med at dens hastighet har blitt langsommere? Dette er ganske alminnelig for langt størstedelen av alle datamaskiner fordi det med tiden lagres en masse unødvendige filer, gamle programmer og foreldede drivere på datamaskinen din som du ikke kan se med det nakne øye.

Akkurat som du eier en støvsuger i hjemmet for å bli kvitt lo og støv, så har datamaskinen din bruk for det samme. Mange er bevisste om løpende å rydde opp i filer på datamaskinen sin eller å tømme papirkurven av og til, men oftest glemmer vi at datamaskinen også lagrer drivere til maskinvare. Disse driverne kan være årsak til konflikter og nedsatt ytelse, hvis de ikke fjernes når de foreldet.

Hva er en driver?

For at du er helt med på hva vi snakker om så forteller vi deg litt om hva en driver er. Det kan nemlig være vanskelig å finne hode og hale i kompleks teknologi hvis man ikke beskeftiger seg med det til daglig. En driver er en liten programvarebit som forteller datamaskinens operativsystem og annen programvare hvordan man kan kommunisere med en bestemt maskinvare. Drivere kommer f.eks. sammen med installasjonen av en skriver for nettopp å fortelle operativsystemet helt presist hvilke opplysninger maskinvaren, som i dette tilfellet er skriveren, skal motta. Lydkortdrivere forteller programvaren din, hvordan den skal omsette forskjellige data til lydsignaler for at kortet kan avgi lyd til et sett høyttalere. Det samme gjelder for et tastatur, en skjerm, skjermkort og annet. På din datamaskin med Windows er hver driver sentralt styrt fra Enhetshåndteringen, som du kan finne i alle versjoner av Microsoft Windows. Her inne kan du se mer om hvilke drivere du har på datamaskinen din.

I takt med at du løpende skifter skriver eller annen programvare, vil datamaskinen din lagre noen drivere som du ikke lenger har bruk for. Disse vil, i stedet for å sende signaler, være med på å svekke datamaskinens yteevne, og på den måten vil du med tiden få en langsommere datamaskin. Heldigvis finnes det hjelp å hente, uten du skal røre en finger selv. Med ”AVG Driver Updater” kan du nemlig la AVG klare arbeidet for deg, og så koster det deg ikke dyrt å få en hjelpende hånd fra ”AVG Driver Updater”.

AVG Driver Updater

Men hva er AVG Driver Updater helt presist for noe? AVG Driver Updater er et program som er utviklet spesielt til å skanne datamaskinen din for foreldede drivere til maskinvare som kan være årsak til forskjellige konflikter på datamaskinen din. I verste fall kan de redusere datamaskintjenesten din som følge, men AVG Drive rUpdater gjør at problemet løses før det for alvor resulterer i negative konsekvenser. AVG Driver Updater skanner datamaskinen din, og gjør på den måten at du enkelt og fort kan laste ned og installere de nyeste driverene til de berørte enhetene.

AVG Driver Updater er en nettskybasert teknologi som i det store og hele kartlegger all maskinvare i datamaskinen din. Det kan være enheter som lydkort, mus, skriver, skjermkort og andre enheter som snakker sammen med datamaskinen din. Når AVG Driver Updater har kartlagt alle dine enheter med deres nåværende drivere, vil AVG Driver Updater holde disse oppe mot en nettskybasert database. Med nettsky mener vi at denne databaseen er gjemt i skyen, og kan derfor brukes av alle som har muligheten til å gå på nettet. Denne databaseen sammenligner og velger de nyeste driverne, og på den måten vil datamaskinen din alltid være oppdatert med de nyeste og beste drivere.

Innen du går i gang med AVG Driver Updater

AVG Driver Updater er en ualminnelig god investering hvis du vil beholde datamaskinen din i så mange år som mulig. Innen du går i gang, er det dog et par ting du skal være oppmerksom på. Først og fremst kommer AVG Driver Updater ikke i en dansk versjon, men den engelske er likevel lettforståelig, og så finnes det rik mulighet for råd og veiledning. Samtidig finnes det en rekke systemkrav til datamaskinen din som er viktige for at programmet kan fungere best mulig. For at du kan bruke AVG Driver Updater, skal datamaskinen din støtte Et av følgende Windows-operativsystem:

  • Windows XP
  • Windows Vista
  • Windows 7
  • Windows 8
  • Windows 8 1 (både 32-bit og 64-bit)
  • Windows 10

I tillegg skal datamaskinen din minst ha en Intel Pentium 1,5 GHz eller bedre. Dette kan du lese mer om på nettet eller henvende deg til AVG. Sist skal du ha minst 512 MB ledig internminne på 950 MB ledig harddiskplass på datamaskinen din, så det er plass til AVG Driver Updater.

Logo
Login/Register access is temporary disabled