Få AVG Internett Security for Mac

De aller fleste nordmenn er mye på internettet, og besøker det gjerne hver dag. Det er her vi bruker mye av fritiden vår, noen bruker det til jobb og skole, mens andre gjennomfører daglige oppgaver her, som å netthandler eller kjøpe matvarer. Uansett hva du bruker internettet til, er det alltid viktig å holde seg trygg mens du gjør det. Det er nemlig mange farer som lusker der ute, og noen mennesker ønsker å utnytte deg som internettbruker.

Dette gjør de blant annet gjennom hacking og virus, som stadig blir utviklet og forbedret. Farene kan oppstå når du minst venter det, til og med gjennom e-mails du får tilsendt. Dette virker kanskje skummelt, men det er heldigvis blitt utviklet løsninger på problemet. Det finnes en rekke programmer du kan laste ned som gjør det tryggere for deg å ferdes på nett. Ett av disse er Internett Security fra AVG for Mac.

Slik fungerer det

Internett Security programmet til AVG er deres mest avanserte program som vil beskytte deg best mulig mot farer på nett. Du tenker kanskje at du ikke er utsatt, fordi du bare bruker internettet på en trygg og «normal» måte. Sannheten er at et virus kan lure seg til de mest gjemte og uventede stedene, og det er mennesker som hele tiden jobber for å gjøre de mere diskre og nærmest umulig å oppdage, før det er for sent.

Et sikkerhetsprogram for Mac jobber mot disse virusene, og kjører hele tiden i bakgrunnen når du bruker maskinen. Programmet gjennomgår alle nettsider, filer og koblinger som blir gjort, for å lete etter usikrede eller mistenkelige forbindelser. Dersom det oppdager noe, vil programmet blokke det og varsle deg. På denne måten stopper de skaden før den er skjedd, og du kan slappe litt mer av.

Hva bruker du internett til

Nå som det har blitt så vanlig å bruke internett til mange daglige oppgaver, er det viktig å tenke over hvilken informasjon du legger ut, og hvor den havner. Mange velger for eksempel å handle på nett, og tenker ikke særlig over at man legger inn kortinformasjon og passord. Andre oppretter brukere med e-mailen sin, og er ikke klar over at denne informasjonen kan stjeles. Noen utrygge sider kan lagre informasjonen din, og til og med stjele identiteten din. Heldig vis kan Internett Security fra AVG forhindre dette.

Bedre føre var en etter snar

Mange av sidene man besøker daglig er trygge, og vil ikke skade deg eller maskinen din, det kan til og med være at du aldri vil bli utsatt for et virusangrep, selv om du bruker mye tid på nett. Da har du kanskje ikke bruk for et antivirus program? Det kan sammenlignes med å bruke et bilbelte eller en sykkelhjelm, det kan hende du aldri blir utsatt for en ulykke, men det er alltid smart å beskytte seg for sikkerhetsskyld. Det er dessuten enkelt, raskt og billig, og vil om ikke annet la deg senke skuldrene og føle deg trygg og beskyttet.

Logo
Login/Register access is temporary disabled