Gratis antivirusprogram til Mac-en din med AVG Antivirus

Forestillingen om at en Mac-datamaskin er immun virus er feil, men det er sant at Mac-datamaskiner er mindre sårbare overfor en virusinfeksjon ettersom datakriminelle utvikler flest virustyper til Windowsbaserte datamaskiner. Imidlertid er det en aktuell risiko – selv om den er liten – så i denne tiden utsender de fleste produsentene av antivirusprogrammer også produkter til Mac-datamaskiner.

For å vinne fotfeste på Mac markedet, så er vi stolte av å kunne presentere ”AVG Antivirus” til Mac – et antivirusprogram med det som kalles tredobbel beskyttelse. Programmet hjelper med å blokkere både Windows- og Android-virus, så vel som virus utviklet spesifikt til Mac-datamaskiner. Dette betyr at hvis Mac-brukere ved et tilfelle laster ned smittede filer fra andre operativsystem, vil AVG forsøke å advare dem før filen havner der hvor den ville kunne forårsake alvorlig skade.

Akkurat som andre antivirusprogramme, kjører AVG Antivirus til Mac i bakgrunnen og tilbyr sanntidsbeskyttelse ved å overvåke alle filer som blir åpnet, lagret, eller sikkerhetskopiert til skanning for mulig infeksjon.

Det medfølger også en filscanner som gir brukere mulighet for manuelt å foreta ”dra og slipp” av mistenkelige filer som antivirusprogrammet så kan skanne og bearbeide. Med til ”AVG Antivirus” til Mac kommer også automatiske bakgrunnsoppdateringer som sikrer at Mac-en din er beskyttet mot de nyeste truslene, i takt med at de spores og uskadeliggjøres.

Last ned ”AVG Antivirus” til Mac

Logo
Login/Register access is temporary disabled