Om MSI Gaming app

MSI Gaming app bidrar til at du kan få mest mulig ut av dine MSI-komponenter. Dette er en funksjonell og praktisk app som du kan laste ned til din PC helt gratis. Den kan benyttes til å spille ulike typer videospill med høy ytelse. Dette er en app som gjør at PC og grafikkort kan yte maksimalt for at du skal få best mulig spillopplevelse.

Dersom du ofte spiller spill på din PC vil du gjerne oppleve at grafikkortet ikke klarer å yte maksimalt. For å få mest mulig ut av MSI Gaming app anbefales det at du benytter appen til din MSI datamaskin. MSI datamaskiner er som kjent laget for å maksimere ytelse og spillopplevelse i forbindelse med spill som blant annet brukes av e-sportsutøvere.

Nyttige tilleggsfunksjoner

Dette er en app som sørger for en optimalisert ytelse og nødvendige oppdateringer ved behov. Den gir også en bedre ytelse for andre MSI-programvarer og PC-er. Appen sørger for å gi deg den beste spillopplevelsen når du spiller dine PC-spill. Den gjør også at grafikkortet kan yte maksimalt i forbindelse med spilling hvor det er nødvendig at både grafikk og funksjonalitet er best mulig.

Ved å bruke appen kan du velge mellom flere ulike funksjoner som kan bidra til å forbedre brukeropplevelsen din. Du kan velge mellom modusene lydløs modus, spillmodus og OC-modus. Ved å endre modusene kan du regulere PC-ens strømforbruk. Strømforbruket reguleres etter hvordan du bruker PC-en i forhold til om du surfer på internett eller spiller spill.

Få en bedre spillopplevelse

MSI Gaming app forbedrer brukeropplevelsen når du bruker PC-en til å spille spill. Dersom du benytter deg av flere MSI produkter kan du oppleve at de ulike komponentene optimaliseres slik at de fungerer bedre sammen.

Du kan også benytte deg av et Eye Rest modus som gjør at det blå lyset fra skjermen blir svakere og mindre belastende for øynene dine. Dette er en funksjon som vil gjøre det lettere å tilbringe tid foran PC-en når du spiller spill eller ser på film over lengre tid.

Skarpere kontraster og bedre farger

Appen gjør det mulig å stille inn ulike moduser for å slik tilpasse skjermbildet etter dine behov. Du kan i tillegg til Eye Rest modus benytte et modus som betegnes som spillmodus. Spillmodus gjør at kontrastene blir skarpere og fargene mer levende.

De ulike modusene gjør at du kan tilpasse skjermbildet slik at du oppnår en mer tilpasset spillopplevelse når det gjelder  grafikk, design og farger. Du vil kanskje oppleve at disse innstillingene kan hjelpe deg med å identifisere detaljer i spillet  bedre. De ulike modusene gjør at PC-en yter bedre i forhold til bruksområde. Du kan enkelt endre disse innstillingene ved å gå inn på MSI Gaming appen.

Last ned MSI Gaming app gratis

MSI Gaming app er gratis å laste ned på din PC og er i utgangpunktet designet for å forbedre grafikkortet ditt. Du kan enkelt navigere deg frem i appens praktiske funksjoner og moduser. Dette er en app som først og fremst anbefales dersom du bruker en MSI-PC.

Logo
Login/Register access is temporary disabled