Dette er fordelene med AVG Antivirus for Mac

Å holde enhetene sine sikre når man ferdes på nett, er noe av det viktigste man gjør nå for tiden. Vi bruker så mye tid på nett, der mange er ute etter å plante virus, eller infiltrerer Mac maskinen din på ulike måter. Det blir hele tiden utviklet og produsert nye og smartere virus, som gjør det viktig å være oppdatert på hvordan du kan beskytte deg.

Et virus kan komme når som helst, også når du minst venter det. Et virus kan være svært skadelig og farlig. I verste fall kan det være med på å ødelegge maskinen, eller stjele sensitiv informasjon om deg. Til tross for denne store trussel, er det ikke grunn til å bekymre seg. Et Antivirus program vil nemlig beskytte deg mot farer på nett, og til syvende og sist redde deg fra å bli hacket med et virus. Et av disse er AVG sitt antivirusprogram for Mac.

Hvordan fungerer et antivirus program?

Grunnen til at antivirus programmet er så effektivt, er at det hele tiden leter for mulige trusler. Når du har lastet ned AVGs antivirus program på Mac maskinen din, vil det automatisk gjennomgå alle sider, nedlastninger og koblinger og søke etter mulige trusler. Programmet gjør det helt av seg selv, og du trenger ikke å gjøre noe annet enn å laste det ned og sette det opp. Det er alltid på når du bruker Mac maskinen din, slik at du er beskyttet uansett hvor du er og når du bruker den. Du trenger med andre ord ikke å bekymre deg for om programmet er aktivert hver gang, det gjør det for deg.

Få det gratis

AVG tilbyr sitt antivirus program til Mac gratis. Her får du god beskyttelse med blant annet program- og filscanner og blokkering av usikre linker, nedlastninger og e- mail vedlegg. Dette er allerede mye tryggere enn å ikke ha noe antivirus program lastet ned, men om du ønsker ekstra sikkerhet, kan du kjøpe den utvidede versjonen. Denne vil i tillegg til de overforstående, gi deg sikring av personlige filer og blokkering av falske og farlige nettsider som gir tryggere betalinger. Disse funksjonen vil føre deg et steg videre mot total sikkerhet på nett.

En betryggelse i hverdagen

Mange tenker at de er trygge når de surfer på nett, fordi de kun er inne på lovlige sider. Dette er faktisk ikke riktig, og det er mulig å få virus på nettsider som ser helt vanlige ut. Dessuten kan du bli tilsendt virus på e-mail, som planter seg i Mac maskinen din med en gang du åpner den. Du er med andre ord mere utsatt enn du tror, og det er derfor et antivirus program er så viktig. Det lar deg slappe litt mer av i hverdagen, og passer på deg når du er på nett.

Vi bruker tross alt mye tid på internettet, og lager brukere, melder oss på nyhetsbrev og bruker bankkortet vårt til å kjøpe varer, da er det greit med litt ekstra sikkerhet

Logo
Login/Register access is temporary disabled