3 grunner til å installere antivirus-program i dag

Har du opplevd at datamaskinen din plutselig tar kvelden? At skjermen plutselig er mørkere enn natta, og der å oppdrive all gammel informasjon er umulig? I så fall er sjansene store for at du har vært utsatt for et virus. Disse kan ta seg inn i vår private informasjon, og ødelegge alle programmer vi har. Om du da ikke har back-up et det ekstra kjedelig.

Heldigvis kan vi beskytte oss mot denne type angrep. Det gjør vi ved å installere Avast-Antivirus.no, på vår datamaskin. Denne vil da holde nettkriminelle og datasnoker på avstand, og gjøre det å bryte seg inn umulig. Hvem ønsker vel at uvedkommende skal snike i våre private dokumenter? At de skal kunne gå inn og ut som de vil, og være fullt oppdatert på hva vi foretar oss?

Svaret at de aller færreste ønsker at dette skal skje. Vi liker å holde søkehistorikk, bilder og dokumenter privat, selv om vi ikke har noe å skjule. Det er ingen andre som har noe med hva du gjør på din maskin, så lenge du ikke skader andre. Loven i kardemomme-by, fungerer altså like godt i dette tilfellet. Dessverre er det ikke alle som har like gode hensikter.

La oss se litt nærmere på hva et godt virusprogram kan gjøre for deg, og hvorfor du bør installere et snarest. Når skaden allerede har skjedd, kan det nemlig være altfor sent.

1.Hold orden på maskinen din

Et godt virusprogram sørger for å holde god orden på maskinen din. Det vil gå inn å slette filer du ikke trenger, og alltid sørge for at programmer oppdater på riktig måte. Dette gir deg en bekymring mindre, og du kan heller bruke tiden på å surfe og kose deg på nett.

Det vil også forbedre bilder du tar, og gjøre disse både skarpere og i bedre kvalitet. Det at dette gjøres automatisk er en super funksjon, som git deg mange fine bilder å vise frem til venner og kjente.

2. Du unngår virus og nettsnoker

Virus er som sagt en kjedelig affære og oppleve. Du kan miste livsviktig informasjon på et blunk, og være tvunget til å kjøpe en helt ny datamaskin. Dette kan fort bli både stressende og veldig dyrt. Det å installere et virusprogram før skaden skjer, er derfor en god ide.

Andre har ikke kriminelle hensikter, men er rett og slett nysgjerrig på hva du driver med. Ingen andre har noe med dette, så denne døren bør lukkes snarest. Uten virusprogram er det lettere enn du tror å ta seg inn.

3. Vær beskyttet på reise

Når vi er på reise, bruker vi ofte mange forskjellige nett. Disse har sjelden noen særlig sikkerhet, og det er spesielt lett å komme seg til din personlige informasjon. Dette kan skje både på hotellet eller på en cafe du sitter og jobber på.

I utlandet har mange spesialisert seg på denne type datainnbrudd, og du kan oppleve å bli svindlet eller tape store summer. Ha derfor alltid god beskyttelse før du reiser på ferie!

Logo
Login/Register access is temporary disabled